All for Joomla All for Webmasters

270x384

Машини за екструдирање на најлон

sl1  sl2 

 

Машини за конфекционирање на кеси

 sl3 sl4  sl5 

 

Термофолии, црева, полуцрева и стрес фолија

 sl6 sl7   sl8

 

 Вреќи за отпад

sl9  sl10   sl11

 

Земјоделска фолија

 

 sl12  sl13