All for Joomla All for Webmasters

270x384

 

 

Дооел Трегер од Битола е формирана во 2012г како фамилиарен мал бизнис во скромни простории од стотина квадради. Но големата пожртвуваност, амбициозност и желбата за лидерски место во нашата бранша не натера за нас и на невозможното. Како поминуваше времето така растеа  потребите од осовременување на произвотствените погони така да во 2015г изградиме сопствен погон и го обновивме нашето произвотство со нови машини за по квалитетен произвот. Сега сме сместени во индустриска зона со произвотствен погон од 500м2 и подготвени да одговорима на барањата и желбите на нашите партнери.Нашите желби не престануваат тука се стремиме да го преставиме нашиот произвот и на европскиот пазар каде со големо задоволство можиме да се пофалиме дека во истото и успеваме.Нашето мото е чесноста и вистината се вистинската патека до врвот а таму стигнуваат само нај упорните.